Afu-Mena 
"Sustainability empowers. Communities thrive. Innovation flourishes."

Wie zijn wij?

 

Afu-Mena is een veelzijdige onderneming die actief is in de mijnbouw, consultancy & advies en traditionele Marron voedingsproducten. Onze naam Afu-Mena, wat 'koester wat je hebt' betekent in het Paramaccaans, weerspiegelt onze verbondenheid met de Marron-gemeenschappen in Oost-Suriname, die afstammelingen zijn van tot slaaf gemaakten die zichzelf hebben bevrijd. De Afu-Mena groep bestaat uit de volgende bedrijven:


Sinds onze oprichting in maart 2010 door de ondernemende Paulus Boike Tojo, geboren en getogen in het Marrondorp Witagron, hebben we een brede ervaring opgebouwd in kunst & cultuur, toerisme, mijnbouw, training & development en online verkoop.
Bij Afu-Mena Consultancy bevorderen we duurzaamheid door training, exportbevordering en professionaliteit. Ons doel is het ondersteunen van ondernemerschap, creativiteit en gemeenschapsontwikkeling, met een sterke focus op duurzaamheid en behoud van cultureel erfgoed. We bieden hoogwaardige trainingen, coaching en exportmogelijkheden met een positieve impact op gemeenschappen en het milieu, en stimuleren innovatie door onze professionaliteit en creativiteit.

Onze professionals
Ons team van gepassioneerde professionals vormt de kern van Afu-Mena Consultancy. Elk teamlid is deskundig op zijn of haar gebied en krijgt de ruimte om talenten te laten zien en verder te ontwikkelen. Wat ons uniek maakt, is de diepgaande kennis die we bezitten over de cultuur en tradities van Marron en Inheemse gemeenschappen. Met een speciale focus op duurzaamheid, ondernemerschap, creativiteit, gemeenschapsontwikkeling en het behoud van cultureel erfgoed, zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten en het creëren van positieve impact.


 

"Sustainability empowers. Communities thrive. Innovation flourishes."