Afu-Mena 
"Sustainability empowers. Communities thrive. Innovation flourishes."

Misie Visie Kernwaarden

Missie

Wij bevorderen duurzaamheid via training, exportbevordering en professionaliteit. We ondersteunen ondernemerschap, stimuleren creativiteit en versterken gemeenschappen.


Visie
Onze visie is het bevorderen van duurzaamheid, ondernemerschap en cultureel erfgoed door middel van hoogwaardige training, coaching en export, met een positieve impact op gemeenschappen, milieu en innovatie.Kernwaarden: Transparantie, Creativiteit, Duurzaamheid en Betrouwbaarheid


Onze kernwaarden vormen de basis van onze manier van werken en beïnvloeden onze beslissingen en acties.

  • Transparantie en Openheid: We streven naar heldere communicatie en het afsluiten van duidelijke en eerlijke contracten. We zijn open over kosten en baten, en hechten waarde aan een transparante werkwijze.
  • Creativiteit en Innovatie: We moedigen het verkennen van nieuwe ideeën en benaderingen aan. We denken buiten de gebaande paden en streven naar innovatie in alles wat we doen.
  • Duurzaamheid en betrouwbaarheid: Duurzaamheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. We hechten veel waarde aan Corporate Social Responsibility en streven naar eerlijke overeenkomsten en win-win situaties. Onze focus ligt op duurzaamheid, ondernemerschap, creativiteit, gemeenschapsontwikkeling en het behoud van cultureel erfgoed.

 


"Sustainability empowers. Communities thrive. Innovation flourishes."